Bedste lille båndsav: Her er de 2 bedste små båndsave i 2021

Den bedste lille båndsav er kompakt og fylder ikke det store, men stadigvæk kraftig nok til at give rene snit i emnet der skal skæres. Hvad end du er på udkig efter en lille håndholdt båndsav eller måske en model til bordet, så findes det online. Vælg en sav ud fra emnet du ønsker at skære i (træ, metal, plast el.lign) og vælg en stabil model der har en god egenvægt. Her i denne guide til bedste små båndsave finder du de mest populære på markedet netop nu.

Af Båndsave.dks værktøjsguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 24 oktober 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 19. februar 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 7. december 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Milwaukee M12 BS/0 håndholdt båndsav

Konklusion: Her er den bedste lille båndsav

Milwaukee M12 BS/0 håndholdt båndsav er udvalgt af Frank, som den bedste lille båndsav i oktober 2021.

Bedste

Hvilken lille båndsav er bedst i test?

1. Milwaukee M12 BS/0 håndholdt båndsav

Milwaukee M12 BS/0 håndholdt båndsav

Milwaukee håndholdt båndsav

Milwaukee M12 BS-0 er en akku båndsav med en kompakt letvægtskonstruktion til skæring med én hånd, over hovedhøjde og på steder med begrænset plads.REDLINK™ elektronisk overbelastningsbeskyttelse i både batteri og værktøj for bedste holdbarhed i sin kla... Læs mere hos VVS.dk

2. Milwaukee BS 125 håndholdt båndsav

Milwaukee BS 125 håndholdt båndsav

Milwaukee håndholdt båndsav

Kraftfuld 1100 W båndsav. Stor skærekapacitet på op til 125 x 125 mm i diameter. 4-trins variabel hastighed fra 0-116 m/min. Teknologien opretholder en optimal ydeevne og bevarer en konstant skærehastighed ved selv de hårdeste arbejdsopgaver. Gearbeskytte... Læs mere hos Dorch & Danola

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 2 små båndsave, har Frank valgt Milwaukee M12 BS/0 , som den bedste håndholdt båndsav i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 1 andre populære små båndsave, herunder bl.a. Milwaukee BS 125.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Proxxon MBS 240/E.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Frank

Bedøm denne artikel
23 stemmer, gennemsnit: 4.3 / 5