Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste bordbåndsav: Se de 4 udvalgte båndsave til bordet i 2021

Bedste bordbåndsav: Se de 4 udvalgte båndsave til bordet i 2021

Den bedste bordbåndsav står stabilt på arbejdsbordet i værkstedet og giver gode præcis snit i emnerne der skal saves til. Den lille bordbåndsav er primært anvendt i hobbyværksteder og til gør det selv arbejde i hjemmet. Prisen for en bordmodel er en helt anden end de store gulvmodeller. Vælg en båndsav til bordet hvis du ønsker en lille og kompakt model, der ikke må fylde det store i værkstedet. Her i denne guide finder du de mest populære netop nu!

Af Båndsave.dks værktøjsguru
Priser er opdateret i dag tirsdag d. 30 november 2021. Indholdet er opdateret fredag d. 23. juli 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 8. december 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
JET JBS 12-M 305mm 230V båndsav til træ

Konklusion: Her er den bedste bordbåndsav

JET JBS 12-M 305mm 230V båndsav til træ er udvalgt af Frank Schmidt, som den bedste bordbåndsav i november 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af bordbåndsav

Med den bedste bordbåndsav har dit hobbyværksted fået en gevaldig opgradering. En bordbåndsav giver nemlig frihed til let at bearbejde selv større træemner. Har du brug for hurtigt at kunne eksekvere en masse træ, der skal skæres ud, så er bordbåndsaven din bedste ven.

En bordbåndsav har den fordel, at den befinder sig i en højde, der giver dig en god arbejdsstilling og dermed fuld kontrol over det du laver. Med de mange forskellige klinger giver bordbåndsaven dig mulighed for at anvende den til mange projekter.

Hvis du er på udkig efter en bordbåndsav, så kig med her, hvor jeg har samlet de absolut bedste på markedet. Det er værktøj som har vist sig at være lige så brugervenligt, som det er i en høj kvalitet.

3 ting som du bør have i fokus når du skal købe bordbåndsav til dit hobbyværksted

  1. Hvor stor en bordbåndsav har du brug for? - Bordbåndsave findes i flere størrelser. Afhængigt af hvad du skal bruge den til og med dit værksteds størrelse taget i betragtning bør du træffe dit valg.
  2. Hvilke krav stiller du til din bordbåndsav? - Inden du vælger model, bør du overveje om det er vigtigt for dig, at der medfølger ekstraudstyr til bordbåndsaven. Det kunne være skubbepind, vinkelmåler, indbygget lys osv.
  3. Vær opmærksom på hvilke klinger der følger med - Afhængigt af hvad du skal save, så har du brug for forskellige klinger. Der er nemlig stor forskel på hvor grove klingens tænder er. Vær obs på at der medfølger dem, du skal bruge og at du eller laver en ekstra bestilling med det samme.

Hvilken bordbåndsav er bedst i test?

1. JET JBS 12-M 305mm 230V båndsav til træ

JET JBS 12-M 305mm 230V båndsav til træ

JET båndsav til træ

JET båndsav JBS-12Solid 65 kg tung støbejernskonstruktion for optimal vridningsstivhed og garanti for vibrationsfri driftYdelses stærk, luftkølet motor for optimal skæreevne også ved kontinuerlig drift480 x 400 mm stort støbejerns bord med T-Not for gerin... Læs mere hos Dorch & Danola

2. Metabo BAS 261 Precision båndsav til træ

Metabo BAS 261 Precision båndsav til træ

Metabo båndsav til træ

Metabo båndsav BAS 261 Precision er en god hobby båndsav til hobbyværkstedet. BAS261 Precision har en snithøjde på 103mm og en snitbredde på 245mm. Metabo båndsav er kvalitets båndsav som laver flotte resultater ved savning af træ og plast. Metabo båndsav... Læs mere hos Toolster

3. PROMAC 348C båndsav til metal

PROMAC 348C båndsav til metal

Promac båndsav til metal

Savearm svingbar op til 45° højreHurtigspænde Skruestik3-vejs justerbar hydraulik tilspændingBåndstyring med 8 KuglelejerHøjkvalitets Aluminium-støbejerns konstruktionSavebånd 1.470 x 13 x 0.64 mm TEKNISKE DATA Ydelse / S1230 V / 0,38 kWSavebåndhastigh... Læs mere hos Dorch & Danola

4. PROMAC 347V båndsav til metal

PROMAC 347V båndsav til metal

Promac båndsav til metal

Variabel hastighedsreguleringSavearm svingbar op til 45 ° til højreLeveres med savklinge... Læs mere hos Dorch & Danola

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 bordbåndsave, har Frank Schmidt valgt JET JBS 12-M 305mm 230V båndsav til træ, som den bedste båndsav til træ i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære bordbåndsave, herunder bl.a. Metabo BAS 261 Precision, PROMAC 348C & PROMAC 347V.

2 ofte stillede spørgsmål til bordbåndsave

Hvad koster en bordbåndsav?

En god bordbåndsav koster mellem 1.500 kr. og 10.000 kr. Prisen afhænger af mærke og kvalitet.

Hvad er en bordbåndsav?

En bordbåndsav er en båndsav der kan stå på bordet. Bordmaskinerne er ofte mindre end gulvmaskinerne og kan derfor placeres på arbejdsbordet.

Anbefalingerne er givet af • Båndsave.dks værktøjsguru
Skriv til Frank Schmidt

Bedøm denne artikel
37 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5